Pon - Pet: 8:00 - 17:00, Sob - Ned: 8:00 - 12:00

Najem kombija

Renta kombi

 

 Iščete ugoden najem kombija za prevoz tovora ali oseb? Pri Agio.si imamo na voljo večje število kombi vozil za prevoz tovora in oseb.

 

Omogočamo prevoz tovora do 1450kg in velikosti do 12 kubičnih metrov prostornine. V kolikor potrebujete kombi vozilo za prevoz oseb, pa vam lahko ponudimo vozila katera omogočajo prevoz do 8 potnikov poleg voznika.

Ugodno in enostavno!

 

Nudimo vam naslednje usluge:
  Renta kombi po ugodni ceni!
  Brezplačna dostava ali prevzem kombija v oddaljenosti 20 km od poslovalnice.
  Uredimo prevoz poškodovanega vozila k izbranem serviserju in dostavimo nadomestno.
  Najem kombija s šoferjem.
  Možnost prevzema ali vračilo vozila izven delovnega časa.
  Neomejeni kilometri.
  Posebni popusti za redne stranke.

   

Kombi najem, Renault Trafic 8+1

 
Pet vratno vozilo za 9 ljudi z radiem in klimo.

Največja hitrost: cca. 160 (km/h)
Rezervoar za gorivo: 90 (l)
Prostornina prtljažnega prostora: 2400 (l)
Največja prostornina prtljažnega prostora: 2800 (l)
 
Ta lepo oblikovani model za prevoz oseb v treh sedežnih vrstah omogoča prijetno in udobno potovanje do devetim potnikom s prtljago. Široka drsna vrata in nizka stopnica omogočata preprost dostop do svetle, prostorne notranjosti, panoramska okna, ki so del standardne opreme, pa nudijo dobro preglednost v vse smeri. Učinkovita zvočna izolacija in oblazinjenje zagotavljajo nizko raven hrupa. Traficova vsestranskost bo izpolnila vse zahteve – prilagodljivost prostora za potnike in prostoren prtljažnik zagotavljata optimalno uporabnost, konfiguracijo sedežev pa lahko brez orodja spremenite v nekaj minutah.
V več smereh nastavljivi sedež v prvi vrsti skrbi za voznikovo dobro počutje. Za prednjimi sedeži je prostor še za šest potnikov in kar 1,2 m3 tovornega prostora v različici z dolgo medosno razdaljo.
Za lažji dostop do zadnjih sedežev lahko naslonjalo zunanje klopi v drugi vrsti preklopite naprej. Če potrebujete več prostora, lahko klop v tretji vrsti preklopite ali odstranite in si tako zagotovite do 3,0 m3 (kratka medosna razdalja) ali 4,0 m3 (dolga medosna razdalja).
Če odstranite klop v drugi vrsti, povečate prostor za tovor na 5,0 m3 (kratka medosna razdalja) ali 6,0 m3 (dolga medosna razdalja).
Varnostna mreža (dodatna oprema) za prednjimi sedeži ali sedežnimi klopmi ščiti potnike pred nepritrjenimi predmeti v prostoru za tovor.

 

   

Najem tovornega vozila Master Furgon