Pon - Pet: 8:00 - 17:00, Sob - Ned: 8:00 - 12:00

Najem vozila

Najem vozil

Nudimo vam cenovno ugoden najem vozil - že od 30 € naprej.Ugodna cena

Običajno smo najcenejši, vedno pa med najbolj ugodnimi ponudniki najema vozil.


Dostava vozila

Vozilo lahko osebno prevzamete v Ljubljani in na Letališču Jožeta Pučnika, lahko pa vam ga tudi dostavimo BREZPLAČNO do oddaljenosti 20 km.


Nova vozila

Vsa naša vozila so nova, stara največ leto dni. Poleg tega imajo tudi manj kot 30.000 prevoženih kilometrov.


Prilagodljivost

Nas ne utegnete obiskati znotraj delovnega časa? Ni problema! Smo prilagodljivi, zato nas predhodno pokličite, da se dogovorimo glede termina prevzema.


 

Pri Agio d.o.o vam nudimo kratkoročne (nekaj dni) in tudi dolgoročne najeme vozil. Cena najema je odvisna od dolžine najema vozil in cenovnega razreda vozila. V kolikor bi želeli vozilo najeti za daljše obdobje, več kot mesec dni, nas pokličite in zahtevajte individualno ponudbo. Vsa naša vozila so opremljena tudi z letno vinjeto za slovenske avtoceste.

 

Iščete poslovni najem vozil?

V našem voznem parku se za vsako željo najde kakšna rešitev. Če iščete najcenejši najem vozil, lahko izbirate med VW Up, Opel Corso in podobnimi. Za poslovni najem vozil poskrbi VW Passat in podobni, večje družine lahko izberejo večje enoprostorce, za potrebe selitve in prevozov pa so vam na voljo Opel Vivaro in podobna vozila.

 

Nadomestna vozila

Vsa vozila so nova in zanesljiva. Kljub temu vam, v kolikor pride do kakršne koli okvare vozila, gumi defekta, nesreče ..., nudimo popolno podporo. Smo pogodbeni partner večine slovenskih zavarovalnic. Tako vam lahko skoraj vedno zagotovimo tudi nadomestno vozilo.