Pon - Pet: 8:00 - 17:00, Sob - Ned: 8:00 - 12:00

Vip prevozi

Z našo storitvijo VIP prevozov boste naredili velik vtis! Prevozi z vozili višjega cenovnega razreda, kot so BMW 5, BMW 7, BMW X5 in BMW X6, so namenjeni zahtevnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.
 
Pokličite nas, ko potrebujete prevoz na gala večerjo, vrhunsko diplomatsko srečanje, sestanek s pomembnim poslovnim partnerjem, poroko ali kar tako.
 
Za več informacij pošljite povpraševanje.
 
Naša prestižna vozila so nova, vozniki pa diskretni, točni in zanesljivi. Storitev je na ključ, kar pomeni, da se povsem prilagodimo vašim zahtevam in željam.
 
Na voljo smo vam za prevoze doma in v tujini. Sporočite nam mesto, kjer vas počaka naše vozilo. Smo točni in zanesljivi, vožnja z nami pa je varna! Po zaključku dogodka vas odpeljemo nazaj ali pa se dogovorimo za nov termin, če vaše srečanje traja dlje časa.
 

 

 

BMW 5

 V moderni poslovni limuzini uglajenega videza s športnim podvozjem lahko udobno sedijo trije gostje. BMW 5 je eleganten in hkrati dinamičen avtomobil z odličnimi voznimi lastnostmi. Vozilo odlikujejo brezhibna varnost, za kar skrbi 6 zračnih blazin, elektronski paket stabilnosti vozila, sistem za samodejno zaviranje v sili in številne podobne dobrote. Prtljažni prostor meri dobrih 500 litrov in sprejme do 4 velike poslovne kovčke. Usnjeni sedeži, tiha kabina, ambientalna osvetlitev notranjosti in vrhunsko ozvočenje poskrbijo za prvorazredno doživljanje vožnje. Limuzina vam je na voljo skupaj z osebnim voznikom, storitev najema je popolnoma prilagojena vašim potrebam.
Za več informacij pošljite povpraševanje.

 

BMW 7

Ko vas bomo na cilj pripeljali s tem vozilom, jim bo vzelo sapo! Limuzina razreda 7 je sinonim za prestiž in vrhunsko doživetje v vožnji. Kadar želite pokazati svoj ugled in veljavo, se odločite za ta avtomobil. Mirna in tiha vožnja se zahvaljujoč športni zasnovi na mah spremeni v dinamično, splet BMW tehnologij slovite kakovosti pa poskrbi za varnost na najvišji ravni. Da o opremi sploh ne govorimo: usnje, leseni dodatki, vrhunska osvetlitev in ozvočenje, gretje sedežev, klimatska naprava s štirimi conami … Vozilo je pisano na kožo najzahtevnejšim uporabnikom! Limuzina vam je na voljo skupaj z osebnim voznikom, storitev najema je popolnoma prilagojena vašim potrebam.
Za več informacij pošljite povpraševanje.

 

BMW X5

Športno vozilo z videzom terenca je dinamičen avtomobil, primeren za vse ljubitelje prestiža. Prepričale vas bodo njegove izjemne vozne lastnosti, pogon na vsa štiri kolesa, vrhunska tehnologija, ki zagotavlja brezhibno varnost, usnje, dodatki iz aluminija, gretje sedežev in mnoge druge uporabne malenkosti. K užitku v vožnji bosta pripomogla tiha kabina in dvignjeno podvozje pa tudi ogromen prtljažni prostor. To razkošno vozilo najemite, ko greste na svečani dogodek ali ob sprejemu in pogostitvi izjemno pomembnih gostov. Avtomobil vam je na voljo skupaj z osebnim voznikom, storitev najema je popolnoma prilagojena vašim potrebam. Ko želite le najboljše, pokličite Agio!
Za več informacij pošljite povpraševanje.

 

BMW X6

Model X6 je nekoliko kompaktnejši kot njegov večji brat X5. Vozilo je najprimernejše za nekoliko bolj sproščene priložnosti, denimo poroke, poletne zabave, izlete na morje, poslovni turnir v golfu, ribolov s Hollywoodsko zvezdo v Posočju in tako naprej. Poleg izjemno dinamične zasnove in športnih voznih lastnosti boste uživali v modernih podrobnostih, brezhibni varnosti in imenitnem splošnem vtisu, ki ga vedno pričakujemo od vozil tovrstne ravni. X6 vas ne bo razočaral, saj je resnično avtomobil velikega formata, ki bo osupnil vas in tiste, h katerim se boste pripeljali. Avtomobil vam je na voljo skupaj z osebnim voznikom, storitev najema je popolnoma prilagojena vašim potrebam. Ko želite le najboljše, pokličite Agio!
Za več informacij pošljite povpraševanje.

 

Mercedes V 7+1 Avantgarde

V luksuznem kombiniranem vozilu bo udobno potovalo do 7 potnikov, zato je najprimernejše za manjše zaključene skupine poslovnežev, sodelavcev ali prijateljev. Ti bodo uživali polno razkošje tudi na daljših vožnjah, saj je Mercedes V izjemno prostoren. Za slednje skrbi veliko prostora za noge – zlasti v 2. in 3. vrsti sedežev, prijetni usnjeni sedeži, naslonjala za glavo in roke. Vožnja je mirna in tiha, vozilo pa nevpadljivo in diskretno. Za lagodje poskrbi tudi prijetna osvetlitev kabine in odličen avdio sistem. Da boste s seboj lahko vzeli kar nekaj prtljage, priča velik prtljažni prostor, ki meri več kot 1000 litrov. Avtomobil vam je na voljo skupaj z osebnim voznikom, storitev najema je popolnoma prilagojena vašim potrebam. Ko želite le najboljše, pokličite Agio!
Za več informacij pošljite povpraševanje.